Σάββατο, 2 Μαΐου 2015

Διαμαρτυρία προς τον Ιατρικό Σύλλογο Άρτας

2681028111 - Iatrikos.artas@gmail.com 

Με μια πρωτοφανή απόφαση η πλειοψηφία του ΔΣ στον Ιατρικό Σύλλογο της Άρτας καταγγέλλει τη λειτουργία του Κοινωνικού Ιατρείου και Φαρμακείου της περιοχής με ψέμματα, στρεβλώσεις και λάσπη τόσο κατά της δομής αλληλεγγύης, όσο και των ανθρώπων που προσφέρουν εθελοντικά γιατρούς, φαρμακοποιούς και πολίτες. Στα χρόνια των μνημονίων δημιουργήθηκαν συλλογικότητες σε όλες τις γειτονιές, σε όλες τις πόλεις αφού η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας. Και είναι οι δομές αλληλεγγύης αυτές που κράτησαν την κοινωνία και παλεύουν σήμερα να την βγάλουν από την κρίση όρθια. 


Κι όμως η πλειοψηφία του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου της Άρτας δεν το δέχεται. Δικαίωμά της. Δεν μπορεί όμως με ψέμματα να καταγγέλει τη λειτουργία του θυμίζοντας τους αλήστου μνήμης υπουργούς Υγείας (Λοβέρδο, Γεωργιάδη και Βορίδη) που έκαναν το ίδιο. 
Οι βολεμένοι δεν μπορούν να κατανοήσουν την αξία της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς. Ας τους απαντήσουμε Ζητάμε συνολικά από τον Ιατρικό Σύλλογο της Άρτας και ιδιαίτερα από τους:

1. ΧΑΡΜΠΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 
2. ΚΡΑΒΒΑΡΙΤΗ ΜΑΡΙΑ 
3. ΣΙΛΙΟΓΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 
4. ΠΑΠΑΚΙΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 
5. ΤΖΟΥΜΑΚΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 
6. ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 

να πάρουν πίσω την απόφασή τους και να αποκαταστήσουν τη σημαντική προσφορά της δομής αλληλεγγύης και το κύρος των ανθρώπων που συμμετέχουν σε αυτή. 

ΣΕΛΙΔΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ FACEBOOK: Κάτω τα χέρια απο το κοινωνικό ιατρείο-φαρμακείο Αρτας

ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ:https://secure.avaaz.org/el/petition/iatrikos_syllogos_artas_anairesi_tis_kataggelias_gia_to_koinoniko_iatreio_artas/?apDMqjb

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More